عصاره سیر یک ترکیب ضدباکتری و ضدانگل طبیعی است که از بروز بیماریهای انگلی، عفونتهای داخلی و مشکلات گوارشی جلوگیری میکند. نبود این مکمل باعث افزایش خطر انگلهای رودهای، کاهش اشتها، لاغری و ضعف ایمنی ماهی میشود.
با ریختن 1 تا 5 قطره روی غذای ماهی (به ازای یک قاشق چایخوری) و انتظار 2 دقیقه برای جذب بهتر، مکمل وارد چرخه تغذیه میشود. مصرف منظم (هفتهای 3 تا 5 بار) باعث تحریک اشتها، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از انگل و افزایش شادابی ماهیها میشود.